english deutsch prima pagină despre noi serviciile noastre contact hartă legal
 

Pentru a veni in intimpinarea cerintelor dumneavoastra, cabinetul nostru reuneste o echipa de specialisti in diverse domenii cum ar fi auditul, consultanta fiscala, contabilitatea, due diligence. Comunicarea cu dumneavoastra se poate face in romana, germana, engleza, italiana sau franceza.

Coalboratorii nostri sunt resursa cheie a firmei noastre. Suntem pregatiti sa va punem la dispozitie o echipa de profesionisti care au ca scop satisfacerea necesitatilor dumneavoastra.

Calitatea serviciilor oferite de noi se bazeaza pe o formare teoretica solida atestata prin dobindirea unor titluri si acreditari internationale (ACCA, MBA) si nationale (auditor financiar, expert contabil) de catre colaboratorii cabinetului nostru dar si pe experienta profesionala dobindita in decursul ultimilor ani.

Daca doriti informatii detaliate despre anumite categorii de servicii, sau aveti cerinte care nu se inscriu in categoriile prezentate, va invitam la un dialog despre necesitatile dumneavoastra si posibilitatile noastre de a le satisface.